Bemutatkozás

Kedves vásárlóink!

Boltunk 2000. nyarán két személyes családi vállalkozásként kezdte meg működését bruttó 35 négyzetméteren. Célunk az volt, hogy maradéktalanul teljesítsük vásárlóink igényeit, a lehető legnagyobb skáláját tartsuk a horgászkellékeknek. A termékskála folyamatos bővülése szükségessé tette, nagyobb, szebb környezetbe költözzünk, így költöztünk boltunk mostani helyére ahol az összes Magyarországon forgalmazott nagy „márka” képviselteti magát több mint 25000 féle termékkel! A költözéssel és a nagyobb bolt területtel, ami mára eléri a 180 négyzetmétert. A terület növekedésével a boltban dolgozók létszáma is nőtt, jelenleg 5 ember igyekszik teljesíteni vevőink minden kívánságát.

A horgászkellékek árusításán kívül a Magyarországon forgalmazott etetőanyag és csali paletta szinte teljes létszámban jelen van üzletünkben. Élő csali választékunk mindig az időszakos igényeknek megfelelően változik.

Főbb tevékenységi köreink a horgászkellékek és csalik árusításán kívül:

  • Állami horgász vizsgáztatás: minden hét szerdán az előző héten vizsgára bejelentkezettek vizsgáztatása folyik, melyhez minden online segédanyagot és segítséget megadunk a jelentkezés időpontjában.
  • Állami horgászjegy kiváltása: Üzletünkben kiváltható a Bujtosi HE és a Pergető HE éves állami területi horgászjegye.
  • Horgászjegy árusítás: horgászjegyet árusítunk a Bujtosi tóra, a Morotvára, a Császárszállási tóra illetve az ország egész területén stratégiai partnerünkkel a horgászjegy.hu internetes portállal.

bolt-300x225